Friday, September 30, 2022

EXTRA INCOME.




Hari ini, esok kita taktau.
YES. Rezeki masing-masing. Tapi kita kena usaha kan. Alhamdulillah, masih bekerja, dan selesa dengan kerja hakiki sebagai penjawat awam. Alhamdulillah, tiap hujung bulan masih terima gaji.
Itu yang hakiki.

Rezeki pendapatan extra, dengan business online JTT. Allah buka peluang melalui kawan sekerja di Perak, Nurhazirah Tasnim Kamarudin.

Asalnya daftar as Ambassador sebab nak dapat untung, beli dengan harga yang murah, dan dapat cashback. Alih-alih, seronok pulak bila dapat share benefit dengan kawan-kawan yang nak cari duit extra.

Bukan tak cukup gaji hakiki, tapi tak salah kan kalau nak cari duit lebih ๐Ÿ˜ƒ


Terima kasih to KA Hazira Azihan Abd Wahab dan Tuan CEO Syukri Hsn bukan jalan untuk kami semua. Allah lorongkan dan mudahkan jalan kami dengan hadirkan kalian berdua dan HQ team.
Alhamdulillah. Setiap bulan dapat minimum income 1.5K. Ada bulan yang pernah dapat 2-3k. Tapi, turun naik dalam business, itu normal.


So, Siapa nak JOIN gain extra income macam saya, klik link kat bawah ni k
https://jamutunteja.biz/daftar/013057

atau whatsapp
Make a move, THANKS me later ๐Ÿ˜˜



No comments:

Post a Comment